dilluns, 17 de març del 2008

Ferrada Agulles Rodones

09/03/08 - 16/03/08

Avui ens hem decidit a anar per segona vegada a fer la ferrada de les Agulles Rodones, tot i que sabem que no tindrem temps perque avui toca dinar de Rams.
La ferrada és molt fàcil de trobar, anem de Sta Cristina d'Aro a Solius, i trobem la masia Restaurant Mas Pla, aqui girem a l'esquerra per un cami no asfaltat, despres trobem 2 camins i seguim cap a la dreta, despres trobem la Masia Can Llauradó i passada trobem una esplanada on aparquem.
Començem a les 10 i 1/2 a caminar. Mes endavant trobem un cartell que indica el cami dels carcaixells i la via ferrada, seguim com si anessim als Carcaixells i més endavant (uns 15 minuts a peu) trobem un altre cartell que ens indica que la via ferrada és cap a l'esquerra a 5 minuts a peu. M'extranya i tot que els cartells l'indiquin.
Començem esquivant per un cami de la dreta una escala malparida i trencada. I comnça la ferrada, amb uns escalons que pujen cap a la primera agulla : L'agullola. A dalt hi trobem un pont himalayo d'uns (diuen) 25 metres que passa a la seguent agulla: El Llom.